PROJECTS   //  COMMUNICATION AND CULTURE   <<   lounge engel & völkers
Lounge Engel & Völkers   LOUNGE IN THE HEADOFFICE ENGEL & VÖLKERS
IN HAMBURG //

Services: Preliminary and detailed design, tendering procedure, construction supervision

Client: Engel & Völkers Immobilien GmbH

Completion: April 2007
Size: 160 m2
Construction cost: 72.000 EUR

An open-plan office space was converted into a central lounge with a bar, which is now used for special events, informal meetings with customers and business associates, a staff meeting point, and a break room for students at the Engel & Völkers Academy.

Design concept: g2 Groeger und Greulich

The colours of the corporate design (white, black and red) form the defined foundation of the design, with the severity of the strong colour contrasts dispersed by a playful treatment.

The large round pendant luminaires were specially designed by g2 Groeger und Greulich for this project.
Lounge Engel & Völkers 1 2 3